Trochu jiný svět v Galerii na schodech

10/1 2014

V pondělí 13. ledna v 15:00 hodin bude v Galerii na schodech porubské radnice zahájena výstava prací studentů oboru Fotograf porubské Střední školy služeb a podnikání. Mladí autoři zde představí snímky krajiny, portréty i abstraktní fotografie.

Trochu jiný svět v Galerii na schodech

„Výstava ukáže neobvyklý pohled na industriální zátiší. Místa, ve kterých kdysi tepal pracovní ruch, mají dodnes své kouzlo. K vidění budou také fotografie krajiny, neobvyklé portréty, abstraktní fotografie i další zajímavé náměty,“ přiblížil expozici mistr odborného výcviku Jiří Chrástek.

„Studenti fotografického oboru u nás vystavují od roku 2002 a jejich práce si získaly u návštěvníků galerie velkou oblibu,“ uvedl místostarosta městského obvodu Jan Dekický s tím, že někteří z vystavujících už mají na svém kontě řadu úspěchů.  Například na konci loňského roku ve fotosoutěži Architektura Moravskoslezského kraje zvítězil v kategorii do 18 let Marek Molnári a třetí místo obsadila Kristýna Škrobánková.

Snímky studentů je možné zhlédnout do 13. února, a to každý všední den od 8:00 do 12:00 hodin, v pondělí a ve středu také od 13:00 do 17:00 hodin.