Setkání s občany pokračují

13/2 2014

Od poloviny ledna se každou středu konají setkání občanů jednotlivých stavebních obvodů s vedením radnice. To další se uskuteční ve středu 19. února v 17:00 hodin v jídelně Základní školy na ulici J. Valčíka a je určeno obyvatelům 6. stavebního obvodu a Nového Pustkovce.

Setkání s občany pokračují

Předcházející akce přinesly řadu zajímavých podnětů. „Za posledních sedm let jsme do rozvoje Poruby investovali částku přesahující miliardu korun a chceme slyšet názory občanů, do čeho bychom ještě měli investovat, co je v jejich obvodu nejvíce trápí. A jsem rád, že setkání nám přinesla řadu podnětů, na které se teď chceme zaměřit,“ řekl starosta Lumír Palyza.

Starosta a místostarostové se už setkali s občany 1., 2., 5., 7. a 8. stavebního obvodu. Lidé se nejčastěji ptali na stav chodníků, na možnost řešení parkovacích míst, na bezpečnost a pořádek v ulicích. Zajímala je také péče o zeleň a výsadba nových dřevin. „Na některé problémy, na které nás obyvatelé upozornili, už máme připravené projekty, na další se chceme v nejbližší době podívat a najít řešení. Stav rozpočtu nám bohužel neumožňuje vyřešit vše okamžitě, ale podle možností se budeme snažit,“ dodal starosta.

Diskuzí se spolu s představiteli Poruby účastní i zástupci městské a celostátní policie, kteří lidi informují o opatřeních na zajištění bezpečnosti v obvodu. Setkání začínají vždy v 17:00 hodin.

 

Termíny a místa setkávání s občany