První ostravský AVON Pochod bude v Porubě

27/5 2014

Poslední květnový den se na Hlavní třídě uskuteční AVON Pochod proti rakovině prsu. Akce začíná v 11:00 hodin doprovodným programem, pochod odstartuje ve 13:00 hodin. V programu například vystoupí zpěváci Markéta Konvičková, Daniel Mrózek a Monika Absolonová. Představí se také taneční skupina Trend a připravena je bubenická show Jumping Drums.

První ostravský AVON Pochod bude v Porubě

Cílem AVON Pochodu proti rakovině prsu je boj proti této zákeřné nemoci a dodání naděje těm, kteří to nejvíce potřebují. Vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovině prsu 2014.

Pochod proti rakovině prsu startuje ve 13:00 hodin z Hlavní třídy u kruhového objezdu. Pro děti i dospělé, kteří se rozhodnou podpořit boj proti rakovině prsu, je na AVON Pochodu připraven bohatý odpolední program: vystoupení zpěvačky Moniky Absolonové nebo taneční skupiny Trend. Ti nejmenší se mohou těšit na klauna Hopsalína a další atrakce. Součástí programu budou také rozhovory s předními lékařskými odborníky Moravskoslezského kraje a s  členkami občanského sdružení Onko-Amazonky.

„Je nám nesmírným potěšením, že se v letošním roce koná AVON Pochod také v Ostravě. I díky rostoucímu počtu lokálních Pochodů máme možnost apelovat na ženy, aby nepodceňovaly prevenci. Jen tak budeme mít naději na vítězství v boji s touto zákeřnou nemocí,“ uvedla manažerka společnosti Avon Cosmetics Alena Pytlíčková.

Vstupenkou na AVON Pochod v Ostravě, v Praze a v dalších městech České republiky je Tričko proti rakovině prsu, které lze zakoupit za 399,- Kč u Avon Lady/Gentlemanů a na www.zdravaprsa.cz. Tričko proti rakovině prsu si lidé sami vybrali na základě hlasován. Autorkou dámské tuniky je studentka Vyšší odborné školy oděvního návrhářství v Praze 7 Lucie Bendlová. Výtěžek z prodeje trička je určen na projekty boje proti rakovině.