Městský obvod zve k oslavě životního jubilea

18/3 2015

Porubská radnice zve každým rokem seniory, kteří oslaví významné životní jubileum, ke společenskému setkání. Letošní první setkání se uskuteční 10. dubna v Centru volného času na Vietnamské ulici a jsou na něj zváni obyvatelé Poruby, kteří v roce 2015 slaví kulaté a půlkulaté narozeniny.

Městský obvod zve k oslavě životního jubilea

Jubilantům zahrají a zazpívají Polanští písničkáři. Foto: ÚMOb Poruba

Tradiční setkání jubilantů organizuje porubská radnice dvakrát ročně. „V jeden den probíhají dva obřady, na které jsou na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů pozváni lidé ve věku 75, 80, 85, 90 a více let,“ sdělila matrikářka Petra Malíková. Jak dodala, oslavenci, kteří jsou vždy zváni na své kulaté a půlkulaté narozeniny, se zapíší do pamětní knihy a obdrží dárkové balíčky. Přichystán je pro ně také kulturní program v podání Polanských písničkářů.

První letošní setkání se uskuteční v pátek 10. dubna, druhé se bude konat v říjnu. K tomu, aby mohl být jubilant pozván, je nezbytné vyplnit formulář se souhlasem se zpracováním osobních údajů a zaslat jej na adresu Úřad městského obvodu Poruba, Matriční oddělení, Klimkovická 55/28, 708 56 Ostrava-Poruba. Vyplněný tiskopis mohou lidé osobně odevzdat v kanceláři č. 309 v druhém patře Úřadu městského obvodu Poruba na Klimkovické ulici v úředních hodinách, a to každý všední den od 8:00 do 12:00 hodin, v pondělí a ve středu také od 13:00 do 17:00 hodin. Elektronicky ho lze odeslat pouze se zaručeným elektronickým podpisem nebo prostřednictvím datové schránky. Na základě odevzdaného formuláře se souhlasem se zpracováním osobních údajů bude oslavencům zaslána pozvánka na slavnostní setkání jubilantů.

Formulář je k dispozici zde. Bližší informace lze získat na tel. čísle 599 480 422 nebo na elektronické adrese pmalikova@moporuba.cz.