Poruba je na Facebooku

13/4 2015

Zajímavosti a aktuality z Poruby najdou zájemci nově na oficiálním facebookovém profilu Poruby pod názvem Městský obvod Ostrava-Poruba.

Poruba je na Facebooku

„Chceme vytvořit platformu, které bude rychle a aktuálně informovat lidi o akcích a zajímavostech, které se konají na území Poruby. Profil může sloužit i jako fórum pro širší debatu o nejrůznějších problémech našeho obvodu,“ uvedl starosta Poruby Petr Mihálik.

Pokud mají facebookové stránky obsáhnout co nejširší část života v Porubě, je nutné, aby se na jejich tvorbě podílelo co nejvíce lidí. „Chtěli bychom pozvat všechny Porubany a organizace, které na našem území sídlí, aby se do tvorby stránky zapojili. Můžou nám posílat fotky, postřehy, pozvánky na akce a v podstatě vše, co s Porubou souvisí. Velmi rádi to na Facebooku zveřejníme,“ poznamenal starosta.

Součástí profilu budou i nejrůznější soutěže. Tou první je fotografická soutěž na téma Nejkrásnější místo Poruby. Bližší informace o ní najdou lidé na facebookovém profilu městského obvodu.

Pokud máte zájem zveřejnit pozvánky či fotky z akcí, které pořádáte, nebo máte nějakou zajímavost o Porubě, pošlete ji na e-mailovou adresu redakce@moporuba.cz. Velmi rádi ji uveřejníme.