Web naseporuba.cz končí

15/4 2015

Portál volnočasových aktivit naseporuba.cz od 1. července ukončí svou činnost. Informace o sportovních a kulturních akcích, stejně jako zprávy o činnosti základních a mateřských škol a příspěvkových organizací najdou zájemci na webových stránkách obvodu nebo na facebookovém profilu Poruby.

Web naseporuba.cz končí

Od začátku prázdnin přestane fungovat web naseporuba.cz, který přinášel zprávy o kulturních, společenských a sportovních akcích na území Poruby. Lidé, kteří web využívali, ale o informace nepřijdou. „Rozhodli jsme se, že sjednotíme veškeré naše webové aktivity, a informace, které stránky naseporuba.cz zveřejňovaly, najdou lidé na oficiálních stránkách obvodu a nově také na facebookovém profilu Poruby,“ uvedla místostarostka Zuzana Bajgarová.

Městský obvod Poruba žádá všechny porubské organizace, aby posílaly informace o akcích, které pořádají. „Především na Facebooku chceme lidem nabídnout maximum informací o životě v našem městském obvodu. V Porubě je spousta organizací, které pořádají pěkné akce, bohužel často se o nich dozvíme pozdě nebo vůbec. A to je škoda. Rádi pozvánky či fotografie zveřejníme, stačí, když je nám lidé a organizace pošlou,“ dodala Zuzana Bajgarová.

Pokud chcete svou pozvánku či fotografie z akcí, které jste pořádali, zveřejnit, pošlete je na adresu redakce@moporuba.cz.