Přijďte se pobavit na porubský ples

11/1 2016

Už počtrnácté se 6. února uskuteční Reprezentační ples městského obvodu Poruba. Vstupenky si mohou zájemci zakoupit v Informačním centru na Hlavní třídě.

Přijďte se pobavit na porubský ples

Hvězdou loňského plesu byla Ilona Csáková. Foto: Jiří Birke

Pokud rádi tančíte a máte rádi zábavu, určitě byste si neměli nechat ujít ples, který pořádá městský obvod Poruba. Letos se uskuteční už počtrnácté. Reprezentační ples městského obvodu Poruba se po letech, kdy se konal v klimkovickém sanatoriu, stěhuje do Clarion Congress Hotelu Ostrava. A posouvá se i termín. Porubský ples se tradičně konal v závěru sezony, letos je na programu dříve. V kalendáři byste si měli poznačit datum 6. února a co nejdříve vyrazit pro vstupenky.

Hlavními hvězdami večera budou Standa Hložek a Marcela Holanová. Na účastníky plesu čeká předtančení, večeře, bohatá tombola a především dobrá zábava. K tanci budou hrát dvě hudby. V hlavním sále bude hrát skupina Standabanda Phenomen, která nabídne hity šedesátých až devadesátých let a další kapela bude zpříjemňovat atmosféru v baru.

„Mrzí nás, že v Porubě stále nemáme dostatečně velký sál, ve kterém bychom mohli ples uspořádat. Přesto věřím, že Porubané, ale i lidé odjinud, kteří mají Porubu rádi, si tuto akci nenechají ujít a přijdou se pobavit. Jsem přesvědčena, že to bude stát za to a bude to jeden z vrcholů plesové sezony. Těšíme se na všechny, kteří se společně s námi přijdou pobavit,“ pozvala na ples místostarostka Zuzana Bajgarová.

Zájemci si mohou zakoupit vstupenky v Informačním centru na Hlavní třídě 583/105. Cena vstupenky je 390 korun a je v ní započtena i večeře.