Přijďte se zeptat na výměnu kotlů

26/1 2016

Město Ostrava v souvislosti se svým zapojením do tzv. kotlíkových dotací pořádá sérii seminářů pro zájemce o výměnu kotle za ekologický model. Pro obyvatele Poruby je seminář připraven v sále Střední školy prof. Zdeňka Matějčka na ulici 17. listopadu a uskuteční se 4. února od 16:00 do 18:00 hodin. Vstup do sálu je v budově bazénu.

Přijďte se zeptat na výměnu kotlů

Seminář je určen pro žadatele o dotaci na výměnu starých zdrojů vytápění domácností (kotle na pevná paliva) za nové ekologičtější zdroje tepla, mezi které patří kotle na pevná paliva nejvyšší emisní třídy, tepelná čerpadla nebo plynové kondenzační kotle. Zájemci získají veškeré informace o proplácení dotací, termínech vyhlášení výzev a přijímání žádostí. Prostor bude i pro dotazy.

V rámci semináře budou rovněž poskytnuty informace pro zájemce o úspory energií, zateplení nebo změny způsobu vytápění v rodinných domech z programu Nová zelená úsporám.

Občané Poruby mají nyní možnost dosáhnout výměny svého starého kotle za moderní a ekologický prakticky s nulovými náklady. Přijďte zjistit jak!