05/2016

Uzávěra Hlavní třídy
4 5 2016

Uzávěra Hlavní třídy

Městský obvod Poruba upozorňuje motoristy, že z důvodu konání soutěžní akce hasičů bude v sobotu 7. května od 6:00 do 18:00 hodin uzavřena Hlavní třída od Nálepkovy ulice po kruhový objezd. Autobusové linky pojedou v době uzávěry po objízdných trasách.

 

Hasiči předvedou atraktivní podívanou
4 5 2016

Hasiči předvedou atraktivní podívanou

Práce hasičů je náročná, ale velmi atraktivní. Lidé, kteří chtějí vidět profesionály i dobrovolné hasiče v akci, můžou přijít 7. května od 9:00 do 15:00 na Hlavní třídu. Porubský bulvár se totiž stane místem, kde se bude soutěžit ve vyprošťování zraněných osob z havarovaných vozidel.

ZŠ Dětská: Tenhle hmyz si oblíbíte
3 5 2016

ZŠ Dětská: Tenhle hmyz si oblíbíte

Máte rádi hmyz? Že ne? Ten z muzikálu Základní školy na Dětské ulici si určitě oblíbíte. Na zpěvohru Broučci na motivy knížky Jana Karafiáta v podání žáků školy se můžete přijít podívat 5. května v 10:00 hodin do Domu farnosti na Vřesinské ulici. Zazní v ní i písničky skupiny Beatles v netradičním zpracování.

Obchodníci, představte svou práci netradičně
2 5 2016

Obchodníci, představte svou práci netradičně

Přípravy Sdílka – akce, která od 24. srpna do 21. září promění Hlavní třídu v živý obchod a výstavu v jednom, jsou v plném proudu. V několika speciálních prosklených modulech se představí na dvě desítky porubských malých obchodníků. A podnikatelé, kteří se chtějí do této interaktivní akce zapojit, se stále mohou hlásit.

Vyšlo květnové číslo zpravodaje PRIO
2 5 2016

Vyšlo květnové číslo zpravodaje PRIO

Květnové číslo zpravodaje PRIO například informuje o údržbě komunikací a veřejných prostranství, připomíná, že lidé mohou podávat návrhy na úpravy veřejných prostranství v rámci projektu Zelená Porubě, věnuje se tahovým zkouškám stromů nebo chování řidičů na Hlavní třídě. Čtenáři se v něm dočtou o úspěších porubských sportovců, nechybí pravidelné informace ze škol, z historie či přehled akcí. Květnové číslo zpravodaje PRIO je umístěno v sekci Média a zpravodajství/PRIO.