Animovaná komedie Mimoni je pátým filmem letošního letního kina v Porubě

19/8 2016

Pátá projekce letošního porubského letního kina se uskuteční ve středu 24. srpna od 20:00 hodin na louce na Francouzské ulici. Přichystán je americký film Mimoni, ale ještě před ním si na své přijdou malí diváci, pro které je připraveno dětské promítání.

Animovaná komedie Mimoni je pátým filmem letošního letního kina v Porubě

Americkou animovanou komedii Mimoni si stejně jako předchozí filmy vybrali sami lidé v hlasování na Facebooku a webových stránkách obvodu.

Vstup je i nyní zdarma a pro návštěvníky bude připraveno i občerstvení. K dispozici budou také lavičky, ale vzhledem k předpokládanému zájmu doporučujeme lidem, aby si přinesli buď deky, nebo skládací židle. Městský obvod žádá návštěvníky, aby lavičky nepřemisťovali a své židle umístili tak, aby na plátno viděli i lidé sedící na dekách.

Protože letní kino navštěvují stovky lidí, vytvořil městský obvod pro návštěvníky jednoduchý manuál, který všem umožní užít si promítání bez problémů. Najdete ho zde.

Informace k filmu Mimoni

Projekt letního kina je realizován s finanční podporou statutárního města Ostravy. Kompletní program všech promítání v Ostravě je zveřejněn na www.flokostrava.cz.

logo