Zářijové PRIO vyšlo v nové podobě

5/9 2016

Už před prázdninami městský obvod Poruba avizoval změny v podobě zpravodaje PRIO. A zářijové číslo, které právě míří do schránek, je první, ve kterém si tyto změny mohou Porubané prohlédnout.

Zářijové PRIO vyšlo v nové podobě

Zářijové PRIO vyšlo ve zcela nové podobě. Změna přichází po šesti letech a městský obvod Poruba se snažil vytvořit takový design zpravodaje, který bude moderní a přehledný. Dominantním prvkem je použití oblouků, kterých si Porubané mohli všimnout už od léta i na plakátech, které upozorňují na akce městského obvodu.

„Vycházeli jsme z toho, že oblouky jsou jedním z charakteristických znaků Poruby. A nejde jen o náš slavný Oblouk, ale i na Hlavní třídě je řada průjezdů, které jsou jedním z poznávacích znaků obvodu. Doufám, že se nová grafika bude lidem líbit,“ uvedl starosta Petr Mihálik.

Proměnou prošlo i vnitřní členění zpravodaje. Tematické členění stran zůstává, ale výrazně byl například rozšířen prostor pro program akcí, který přehledným způsobem přináší informace o všem podstatném, co se v daném měsíci v Porubě uskuteční.

Novou podobu zpravodaje PRIO vytvořila společnost BeePartner a.s. a aktuální číslo si v elektronické podobě můžete přečíst zde.