Večerní bruslení na Hlavní třídě

9/6 2017

Druhá letošní večerní vyjížďka na inlineových bruslích po Hlavní třídě Ostrava na kolečkách se bude konat v pátek 16. června. Okruh po ústředním porubském bulváru dlouhém 3050 metrů bude od 19 do 22 hodin otevřen všem bruslařům a malým i větším sportovcům na jakýchkoliv jiných kolečkách od kočárků po koloběžky. Celou vyjížďkou bude bruslaře provázet DJ Lowa. 

Večerní bruslení na Hlavní třídě

V pátek 16. června bude Hlavní třída patřit bruslařům. Foto: ÚMOb Poruba

Bruslení se těší mezi lidmi velké oblibě a občas dochází ke kolizím, které můžou skončit úrazem. Proto dbejte na dodržování základních pravidel, kterými srážkám s dalšími účastníky akce předejdete: jezdí se pouze v jednom směru, pravý pruh je pro začínající bruslaře, koloběžkáře či jezdce na skateboardech, levý pruh je určen pokročilým bruslařům. Na trati se nezastavuje, aby nedošlo ke srážce. Pro děti do 15 let je povinná přilba a chrániče.

Další informace o akci na https://www.facebook.com/ostravanakoleckach/

 

Městský obvod Poruba upozorňuje motoristy, že z důvodu konání sportovních akcí Ostrava na kolečkách a LifeInLine Tour 2017 bude od pátku 16. 6. 2017 od 18.30 hodin do soboty 17. 6. 2017 do 20 hodin Hlavní třída v úseku od Francouzské ulice po ulici 17. listopadu uzavřena. Autobusové linky budou po dobu uzávěry odkloněny.