Nechte se překvapit... hudbou pokračuje

12/7 2017

Celý týden probíhá v Porubě akce Nechte se překvapit... hudbou, kdy každý den na jiném místě v různou hodinu vystupují muzikanti. Jako druhý vystupující se v úterý 11. července představil Roman Veverka, který do Ostravy dorazil až ze středních Čech. Kolemjdoucím hrál a zpíval na náměstí Družby.

Nechte se překvapit... hudbou pokračuje

Roman Veverka a jeho modrý cimbál. Foto: Jiří Birke

„Na takovéto akci jsem ještě nikdy nehrál a jsem zvědavý, jak lidé na ulici hudbu přijmou, uvedl zpěvák. Lidé procházející kolem byli překvapení, někteří se zastavili a do hudby se zaposlouchali... „Jdu zrovna z návštěvy u přátel a hudbu jsem tady nečekala. Spojení cimbálu s populárními písničkami mě zaujalo, a tak jsem se tu na chvíli zastavila... svěřila se Věra Dvořáková.

Další vystoupení čeká na Porubany už dnes (12. 7. 2017) mezi 15. a 19. hodinou. Kde bude se lidé dozví na facebookovém profilu www.facebook.com/moporuba.

Akce Nechte se překvapit... hudbou vyvrcholí v sobotu 15. července Hudební procházkou památkovou zónou Poruby, která začíná v 16 hodin u Oblouku. Trasu procházky naleznete zde

Projekt finančně podpořilo statutární město Ostrava.logo Ostravy