O státním svátku 28. října budou sběrné dvory otevřeny

27/10 2017

V sobotu 28. října OZO Ostrava otevře všech 12 sběrných dvorů.

O státním svátku 28. října budou sběrné dvory otevřeny

Ilustrační foto: OZO Ostrava

Obyvatelům Ostravy budou k dispozici sběrné dvory v Porubě, Přívoze, Kunčicích a Zábřehu, v Radvanicích, Slezské Ostravě, Martinově, Mariánských Horách, Proskovicích, Staré Bělé, Polance a Krásném Poli. Otevírací doba bude stejná jako kdykoliv v sobotu.

Více informací o tom, jaký odpad a v jakém množství mohou Ostravané ve sběrných dvorech bezplatně odevzdat, a také interaktivní mapu ostravských sběrných dvorů naleznete na www.ozoostrava.cz.

Od 1. listopadu přejdou sběrné dvory na zkrácený zimní provoz
Zkrácená zimní provozní doba bude ve středu 1. listopadu odstartována ve všech sběrných dvorech OZO Ostrava. V Porubě, Přívoze, Kunčicích a Zábřehu budou od pondělí do neděle zavírat v 18 hodin, sběrné dvory v Radvanicích, Slezské Ostravě, Martinově a Mariánských Horách budou od pondělí do pátku v provozu do 18 hodin a v sobotu do 12 hodin. Sběrné dvory v Proskovicích, Staré Bělé, a Krásném Poli budou v provozu ve středu a v pátek, kdy jsou otevřeny, do 18 hodin a v sobotu do 12 hodin. Provoz sběrného dvoru v Polance zůstává celoročně beze změn. Více na www.ozoostrava.cz.