Do Poruby se na mezinárodní turnaj sjedou boxeři ze tří zemí

6/11 2018

Boxery ze tří zemí přivítá 10. a 11. listopadu Poruba. V hale Střední školy prof. Zdeňka Matějčka se uskuteční mezinárodní turnaj Poruba!!! 2018, kterého se zúčastní bojovníci všech věkových kategorií od přípravky po muže a ženy. Přijedou z Česka, Slovenska a Polska.

Do Poruby se na mezinárodní turnaj sjedou boxeři ze tří zemí

„Jsem rád, že se nám stejně jako loni podařilo tak skvěle obsazený turnaj uspořádat. Pro naše boxery to bude skvělá příležitost porovnat svou výkonnost se stejně starými bojovníky ze zahraničí. A já doufám, že kluci ukážou, co v nich je, a v domácím prostředí se vybičují ke skvělým výkonům,“ uvedl Miroslav Torač z pořádajícího klubu BC Poruba.

Vzhledem k šířce startovního pole se turnaj protáhne na dva dny. V sobotu od 15 hodin budou na programu boje v jednotlivých kategoriích a v neděli od 10 hodin se lidé mohou přijít podívat na finálové zápasy. „Jsem přesvědčen, že tento formát bude pro diváky zajímavý a přijdou povzbudit nejenom naše svěřence, ale i ostatní boxery z Ostravy. Můžu jim slíbit, že to bude atraktivní podívaná,“ řekl Torač.

Pro fajnšmekry má připravenu i jednu lahůdku. „Turnaj bude posledním zápasem v amatérském ringu hned pro trojici našich odchovanců. Kamil Krošlák, Ondřej Schilder a Lukáš Dekýš hned po akci přestupují k profesionálům. Jsou to první naši boxeři, kteří si vyzkoušejí profesionální ring,“ dodal Torač.