Město podpoří projekty k 75. výročí osvobození

17/2 2020

Ostrava finančně podpoří výstavy, publikace, koncerty, divadelní představení a další aktivity, které budou v letošním roce připomínat 75. výročí osvobození Ostravy. Termín pro podání žádostí je od 2. do 13. března.

 

Město podpoří projekty k 75. výročí osvobození

Foto: Archiv města Ostravy

Město Ostrava finančně podpoří aktivity, které budou v letošním roce připomínat 75. výročí osvobození Ostravy. Na jejich podporu je vyčleněna částka 850 tisíc korun, na jeden projekt je možné čerpat maximálně 50 tisíc korun. Termín pro podání žádostí je od 2. do 13. března. O poskytnutí dotací rozhodnou ostravští zastupitelé do konce dubna.

O finanční příspěvek mohou žádat samostatné subjekty, příspěvkové organizace města a městských obvodů i městské obvody, a to na přípravu a realizaci akcí a projektů. Akce se musejí konat od 1. února do konce letošního roku. V rámci této výzvy nemohou být předloženy projekty, které byly přihlášeny do výběrového řízení města na poskytnutí dotací pro rok 2020. Podrobné podmínky pro čerpání dotací z programu a příslušné formuláře jsou zveřejněny na webu města https://bit.ly/3aSPu7u. Žádosti mohou zájemci o dotace odevzdat osobně na podatelně magistrátu, poslat poštou nebo datovou schránkou.

 

Zdroj: Magistrát města Ostravy