Radnice bude pro veřejnost otevřená v pondělí a středy

16/4 2020

Fungování Úřadu městského obvodu Poruba se pomalu vrací k normálu. Od 20. dubna se obnovují úřední hodiny pro veřejnost v pondělí a středy v plném rozsahu.

Radnice bude pro veřejnost otevřená v pondělí a středy

Ačkoli návrat k životu před koronavirem je ještě daleko, některé věci se přesto pomalu vracejí do klasických kolejí. Třeba na Úřadě městského obvodu Poruba si opět všechny potřebné věci vyřídíte každé pondělí a středu od 8 do 17 hodin s výjimkou polední pauzy (12 až 13 hodin). Stále ale platí, že po dobu nouzového stavu vyhlášeného Vládou ČR, byste měli zvažovat, zda je cesta na úřad nutná, případně, zda se váš problém nedá vyřešit telefonicky nebo e-mailem.

Pokud situaci vyhodnotíte, že na úřad musíte, rozhodně si vyřídíte vše, co potřebujete. I když s určitými omezeními. Například na matričním oddělení zůstane zachován rezervační systém. A to z toho důvodu, že vaše kroky míří nejčastěji právě na matriku. A nechceme, abyste se zbytečně potkávali na chodbách a mohli se ohrozit nákazou. Proto vás žádáme, abyste se před návštěvou matriky objednali na konkrétní čas.

Objednat se lidé mohou na telefonním čísle 599 480 111 nebo na e-mailu posta@moporuba.cz, případně přes datovou schránku xpkbv55.