Na osmém obvodu a Novém Pustkovci začíná druhé kolo dotazníkového průzkumu

13/7 2020

V červnu proběhl dotazníkový průzkum pro studii budoucího rozvoje VIII. obvodu a Nového Pustkovce. Lidé mohli vyplnit online dotazník nebo přijít na jedno ze setkání s občany.

Na osmém obvodu a Novém Pustkovci začíná druhé kolo dotazníkového průzkumu

Dotazníkové šetření. Foto: Jiří Birke

Celkově jste vyplnili několik stovek dotazníků, které přinesly zajímavé výsledky. Zda jsme se ptali dobře, je ale nutné ověřit. Proto se uskuteční 2. kolo dotazníkového šetření. Tentokrát se ale nebudeme ptát na stejné otázky jako minule.

Z minulého dotazníkového šetření vyplynuly nějaké obecné vize. Teď si chceme ověřit, zda s nimi souhlasíte nebo ne. Rozhovory s vámi také přinesly několik zajímavých podnětů, které jsme do dotazníku zakomponovali.

Kontrolní dotazníkové šetření potrvá od 13. do 24. července. Dotazník je k dispozici na webu fajnovaporuba.cz a jeho vyplnění trvá jen několik minut. Osobně mohou lidé přijít 14. července od 7 do 13 hodin k Olympii, 15. července od 7 do 18 hodin k obchodnímu centru v Novém Pustkovci a 22. července od 12 do 16 hodin k Duze. Diskutovat budou moci se zástupci obvodu, architekty a dalšími odborníky.

S výsledky dotazníkového šetření vás seznámíme v září.

Dotazník můžete vyplnit zde.