V pátek 7. srpna začne třídenní Happening pro Cirkulum

5/8 2020

Nebude to „plnotučné“ Cirkulum, ale Porubané o svůj festival nového cirkusu a pouličního divadla nepřijdou: od 7. do 9. srpna se totiž bude konat Happening pro Cirkulum.

V pátek 7. srpna začne třídenní Happening pro Cirkulum

Někteří umělci se v Porubě představili už v květnu. Foto: Jiří Birke

Špičková představení umělci odehrají v letním kině Amfi (za rozestavěným Domem kultury Poklad) v Ostravě-Porubě. V pátek od 18 hodin vystoupí Bratři v tricku, v sobotu od 19 hodin uvede představení Kaleidoscope, které mělo premiéru v červnu, Cirk La Putyka. Třídenní feérii uzavře v neděli po 19. hodině Losers Cirque Company. Na tato představení je třeba si zakoupit vstupenky (dospělí 100, resp. 170 Kč, děti 50, resp. 70 Kč) buď na www.cirkulum.cz, nebo v Informačním centru Poruba na Hlavní třídě 583/105.

Kromě toho se lidé budou moci artistickými nebo komickými výkony těšit na Alšově náměstí, kde vystoupí například žonglér Jan Hlavsa, klaun Antonio z Mexika, pouliční hudebník Franta Tříska, Poppy a Adélka s divadlem pro děti nebo Karel Pomahač, který nabízí „one man show plnou humoru a kouzel“ (kompletní program najdete v příloze). Kromě toho budou návštěvníky v ulicích bavit chůdaři a loutky.

Více informací: https://www.cirkulum.cz/happening-2020/