Starosta blahopřál Vicemissis 2012 Haně Prášilové

Pedagožka z Mateřské školy na Slavíkově ulici Hana Prášilová s dcerou Kristýnou uspěly v soutěži MISSIS 2012. Z finálového večera si sympatická maminka odvezla titul Vicemissis. Nebodovala pouze u odborné poroty, získala si také veřejnost a zvítězila v hlasovací soutěži deníku Právo o nejsympatičtější finalistku. Hanu Prášilovou přijal na radnici starosta městského obvodu Poruba Lumír Palyza. Poděkoval jí za skvělou reprezentaci městského obvodu a předal jí kytici.

Starosta blahopřál Vicemissis 2012 Haně Prášilové

„Účast v soutěži pro mne byla obrovskou životní zkušeností a úspěch stále ještě vstřebávám. Přestože byla soutěž náročná na čas i přípravu, jsem ráda, že nás manžel přihlásil. Dcera byla nejmladší ze všech dětí ve finále, přesto si ji užívala. Po vyhlášení výsledků pak rozdávala obdržené hračky ostatním,“ svěřila se Hana Prášilová. Podle ní v soutěži panovala přátelská atmosféra a maminky i děti navázaly nová kamarádství.

Celkovou vítězkou letošního ročníku MISSIS se stala herečka Těšínského divadla Petra Sklářová s dcerou Natálií z Ostravy. Třetí příčka patří Gabriele Prchalové s dcerou Markétou, která přijela z Bohuslavic na Moravě. Z darů přítomných hostů bylo předáno 215 449 korun Plzeňské a Ostravsko-opavské diecézi. Peníze poslouží na pomoc opuštěným matkám s dětmi. Za všechny ročníky se organizátorům soutěže podařilo získat na charitu již 7 milionů korun.