Bruslařský svět míří do Poruby

Počtvrté v řadě se Ostrava-Poruba stane centrem světového inline bruslení. V sobotu 16. června bude hostit závod Světového poháru v rámci seriálu Inline pro život – LifeInLine Tour. Již v pátek 15. června bude Hlavní třída od 20:00 hodin uzavřena a připravena pro všechny příchozí bruslaře, kteří si budou moci v doprovodu „diskotékového automobilu“ vyzkoušet od 20:30 hodin závodní trať.
Bruslařský svět míří do Poruby

Všechny sobotní závody v rámci akce Kooperativa LifeInLine Tour Ostrava, tedy dětské závody na 1, 3 a 5 km (tato trať je otevřena i pro dospělé bruslaře), Fitness Desítka, štafety i oba závody Světového poháru na 33 km mají statut open, jsou tedy přístupné pro všechny bruslaře. Ideální je přihlásit se co nejdříve online na www.lifeinline.cz, kde jsou k dispozici veškeré informace o akci. Novinkou v Ostravě bude Kooperativa Depo, kde si mohou všichni bezpečně uložit své věci, k dispozici budou nově i mobilní sprchy.

V nejdelším závodě bude startovat kompletní česká inline špička a očekáváme na startu i skvělou zahraniční konkurenci. Už nyní jsou přihlášeni borci z Nového Zélandu, Venezuely, Brazílie, Estonska, Itálie, Německa, Slovenska, Ruska a Polska. Každý z vás má možnost si s nimi změřit své síly, protože závod je otevřen komukoli. Všechny účastníky čeká spousta pohody a přátelská atmosféra při hudbě, kterou tentokrát bude pouštět moderátor a DJ Jindřich Ekl z Evropy 2.

Víkendový inline festival se koná za finanční podpory statutárního města Ostravy a technické podpory městského obvodu Poruba.