Centra volného času jsou na Facebooku

5/2 2014

Aktuální nabídku akcí a veškeré informace o Centrech volného času, které spravuje městský obvod Poruba, najdou zájemci nově i na facebookovém profilu.

Centra volného času jsou na Facebooku

Městský obvod Poruba je zřizovatelem Center volného času na ulicích Vietnamská a Otakara Jeremiáše. Společenská zařízení pro děti, mládež a dospělé nabízejí lidem kulturní i sportovní vyžití. K dispozici mají internet, stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, šipky, společenské hry, zájmová sdružení a kroužky mohou využívat klubovny i venkovní víceúčelové hřiště. V centrech volného času jsou pořádány různé turnaje pro veřejnost, ve společenském sále centra na Vietnamské ulici se konají divadelní představení pro děti i jiné společenské akce.

Od února najdou zájemci všechny informaci o akcích i samotných centrech na facebookovém profilu www.facebook.com/cvc1541. „Hlavním cílem profilu je ještě lepší informovanost občanů Poruby o nabízených volnočasových aktivitách obou našich center. Kromě pravidelných informací zveřejňovaných v PRIU či na informačních tabulích Úřadu městského obvodu Poruba, chceme veřejnost informovat interaktivně, aktuálně a upozorňovat na změny v programu či připomínat nejbližší akce,“ uvedl místostarosta Jan Dekický.

Občané na stránkách  najdou pravidelně aktualizovaný kalendář nejbližších událostí, kontakty na obě zařízení, ale třeba také fotogalerii, ve které si mohou centra prohlédnout, fotky z uskutečněných akcí nebo výsledky jednotlivých turnajů. „Také se lidé mohou na zaměstnance center obrátit prostřednictvím tzv. Zpráv a zeptat se prakticky na cokoliv je zajímá. Kompetentní osoba jim na jejich dotazy ráda odpoví,“ dodal Jan Dekický.