Hlasujte pro Rákosníčkovo hřiště v Porubě

12/2 2014

I letos chce pokračovat společnost Lidl v projektu výstavby Rákosníčkových hřišť v jednotlivých městech České republiky. Pokud byste chtěli mít nové hřiště na území Poruby, dejte hlas našemu obvodu.

Hlasujte pro Rákosníčkovo hřiště v Porubě

Společnost Lidl už třetím rokem staví v českých městech hřiště, které spojuje motiv pohádkového Rákosníčka. Prvních jedenáct vyrostlo v roce 2012, loni přibylo dalších devatenáct. Letos jich chce Lidl přidat ještě dvacet tak, aby jich do konce roku bylo celkem padesát. Žádné z hřišť ale neleží na území Poruby a to by Porubané mohli letos změnit.

O tom, kde nová hřiště vyrostou, může rozhodnout i veřejnost. Až do konce února bude na webových stránkách společnosti probíhat hlasování pro jednotlivé lokality. Hlasovat lze prostřednictvím odkazu www-lidl-rakosnickova-hriste-cz,  přes Facebook a také SMS zprávou. Podrobnosti o hlasování jsou na výše uvedené adrese.

Dětská hřiště se symbolem pohádkového Rákosníčka nabízí dětem velkou prolézačku, pískoviště, horolezeckou stěnu, lanovou překážku, kolotoč a různé druhy houpaček. K dispozici je dětem i domeček a oplocené hřiště, které poskytuje dostatek laviček k odpočinku a zpevněnou plochu pro kočárky. Rákosníčkovo hřiště je určeno zejména dětem předškolního věku a napomáhá plnohodnotnému trávení jejich volného času.