V pátek se otevírá Centrum volného času

7/5 2014

Téměř měsíc bylo Centrum volného času na ulici Otakara Jeremiáše kvůli rekonstrukci zavřeno. V pátek 9. května se opět otevře veřejnosti.

V pátek se otevírá Centrum volného času

Pravidelní návštěvníci Centra volného času na ulici Otakara Jeremiáše měli od poloviny dubna smůlu – centrum bylo kvůli rekonstrukci uzavřeno. V pátek 9. května mohou přijít posoudit, jak se opravy povedly.

„Prostory i vybavení Centra volného času byly značně opotřebované. Rekonstrukce vylepšila zázemí pro zaměstnance, inovovali jsme nábytek, vyměnili podlahy, zlepšili navigaci v budově a především opravili a zkulturnili prostory pro návštěvníky,“ uvedl místostarosta Jan Dekický.

Městský obvod Poruba je zřizovatelem dvou Center volného času na ulicích Otakara Jeremiáše a Vietnamská. Obě jsou otevřeny sedm dní v týdnu a návštěvníkům nabízejí internet, stolní tenis, stolní fotbal, kulečník, šipky, společenské hry. Zájmová sdružení a kroužky mohou využívat klubovny i venkovní víceúčelové hřiště. V CVČ jsou pořádány různé turnaje pro veřejnost, ve společenském sále centra na Vietnamské ulici probíhají divadelní představení pro děti i jiné společenské akce.