Byty na Dělnické ulici jsou k pronájmu

18/2 2015

Městský obvod Poruba stále nabízí možnost pronájmu opravených bytů na Dělnické ulici č. 325/37. U tří bytů již byly podány nabídky na jejich pronájem, další tři na zájemce ještě čekají. Lidé si je mohou prohlédnout ve středu 25. února od 16:00 do 17:00 hodin.

Byty na Dělnické ulici jsou k pronájmu

K pronájmu je jeden byt o velikosti 2+1 a dva byty o velikosti 2+kk. „Přízemní byty jsou přizpůsobené pro bydlení seniorů nebo pro nájemce se sníženou pohyblivostí. Místo vany mají sprchový kout, a proti cizímu vniknutí jsou zabezpečeny pohybovými čidly. Veřejné prostory i okolí domu jsou monitorovány kamerovým systémem,“ uvedl místostarosta Petr Zábojník. Všechny byty mají nové podlahy, dveře, moderní koupelny a záchody a kompletně vyměněné vnitřní vybavení. Každý z bytů je opatřen také požárním hlásičem.

Zájemci o pronájem musejí splnit několik podmínek, které najdou na webových stránkách obvodu a na úřední desce. „Především musejí navrhnout výši nájemného, která se bude dražit. Nesmějí mít vůči městu žádný dluh a musejí mít trvalý pobyt v Porubě. Myslím, že lidem nabízíme moderní bydlení a do opravených bytů bychom rádi získali nájemce, kteří si možnosti žít v nově opravených bytech budou vážit,“ řekl místostarosta.

Bližší informace lze získat na oddělení správy a evidence majetku odboru správních činností  a bytového hospodářství ÚMOb Poruba, 3. patro, kancelář č. 413, tel. č. 599 480 721, 599 480 714.

Podmínky pronájmu opravených bytů naleznete zde.

Fotogalerii si zájemci mohou prohlédnout zde.