Máte zájem parkovat v bezpečí?

12/5 2015

Městský obvod Poruba nabízí motoristům možnost parkovat svá vozidla v tabletovém parkovišti na ulici plk. R. Prchaly. Zatímco horní plocha dvoupodlažního objektu je určená k veřejnému parkování osobních automobilů, místa v suterénu městský obvod pronajímá.

Máte zájem parkovat v bezpečí?

Tabletové parkoviště na ulici plk. R. Prchaly. Foto: ÚMOb Poruba

„V krytém prostoru je k dispozici šestačtyřicet stání. Parkování v tabletu má tu výhodu, že vozidla jsou tam chráněná před nepřízní počasí i před poškozením nebo vykradením.  Prostor pro parkování se uzavírá dálkově ovládanými vraty a majitelé automobilů se dovnitř rovněž dostanou uzamykatelnými dveřmi,“ sdělil místostarosta Petr Zábojník.

Zájemci o pronájem parkovacího stání mohou doručit písemné žádosti v zalepené obálce označené „neotvírat – parkovací stání“ do 29. května 2015 do 12:00 hodin na podatelnu ÚMOb Poruba na Klimkovické ulici. O dalších uvolněných parkovacích místech v krytých prostorech bude městský obvod Poruba informovat i v budoucnu na úřední desce a stránkách poruba.ostrava.cz. Bližší informace lze získat na tel. č. 599 480 715 (400).