Rekreační je hotová, na Bohuslava Martinů práce finišují

20/5 2015

Ulice Rekreační prošla v minulých měsících kompletní rekonstrukcí. Od konce minulého týdne je opět průjezdná a firma dodělává už jen terénní úpravy. Finišují i práce na opravách ulice Bohuslava Martinů.

Rekreační je hotová, na Bohuslava Martinů práce finišují

Ulice Rekreační. Foto: ÚMOb Poruba

Až se otevře venkovní porubské koupaliště, davy lidí, kteří ho navštěvují, budou moci využít komfortnější přístup do areálu. Celá ulice Rekreační od ulice V Zahradách po vstup do koupaliště totiž prošla v minulých měsících kompletní rekonstrukcí. „Vytvořili jsme nové chodníky a byl položen nový povrch na silnici. Termín dokončení prací je konec května, ale už v závěru minulého týdne byla cesta otevřena a zbývá dodělat terénní úpravy v okolí,“ uvedl místostarosta Dalibor Malík. Rekonstrukce vyšla obvod na 3,2 milionů korun.

Finišují také práce na rekonstrukci Havlíčkova náměstí a ulice Bohuslava Martinů. Ve středu 20. května byl vozidlům otevřen úsek ulice Bohuslava Martinů podél Havlíčkova náměstí. „Práce se přesunuly na úsek od Hlavní třídy po Havlíčkovo náměstí, kde bude firma opravovat chodníky a parkoviště. Až je dokončí, bude se pokládat v úseku Hlavní třída – severní část Havlíčkova náměstí nový povrch na vozovku. Tento týden se bude pokládat i povrch na dráhu pro inline brusle na Havlíčkově náměstí,“ dodal Dalibor Malík.