Po devatenácti letech bude v Porubě opět letní kino

9/6 2015

Porubská radnice se rozhodla obnovit tradici promítání filmů pod širým nebem, které bylo v minulosti mezi lidmi hodně oblíbené. První večerní filmové představení se uskuteční 16. června od 21:15 hodin a pro diváky bude připraven snímek Díra u Hanušovic. Pro další projekce si lidé mohou vybrat tři filmy z patnácti nabídnutých titulů.

Po devatenácti letech bude v Porubě opět letní kino

Večerní promítání filmů v porubském letním kině AMFI bylo v minulosti hodně oblíbené. V roce 1996 se v něm promítalo naposledy a Porubané o možnost sledování filmů pod širým nebem za letních večerů na dlouho přišli.

Porubská radnice se v letošním roce rozhodla tuto tradici obnovit. První promítání se uskuteční v úterý 16. června v 21:15 hodin na prostranství u okresního soudu na Francouzské ulici a filmoví fanoušci se můžou těšit na snímek Díra u Hanušovic.

Plochu dočasného hlediště vybaví městský obvod dvaceti lavičkami, pro příchozí budou připraveny podsedáky. Promítat se bude pouze za příznivého počasí. 

Další projekce se budou konat 7. a 28. července a 18. srpna. Pro tyto termíny si lidé mohou vybrat tři filmy z 15 nabízených titulů ve složce Letní kino – anketa. Hlasování bude ukončeno 21. června 2015.

Informace o filmech naleznete zde