Program letního kina: Nedotknutelní, Pomáda a Okresní přebor

22/6 2015

Premiéra letního kina v Porubě, která se konala na louce u okresního soudu, měla obrovský úspěch a na Díru u Hanušovic se přišly podívat stovky lidí. Další filmy si pak lidé vybrali v hlasování sami.

Program letního kina: Nedotknutelní, Pomáda a Okresní přebor

První promítání přilákalo stovky diváků. Foto: Jiří Birke

Čtyřikrát letos mohou lidé přijít na promítání letního kina, které se koná na louce poblíž okresního soudu. První promítání navštívilo několik stovek lidí. Další tři filmy pak lidé mohli vybrat sami v anketě na Facebooku a webových stránkách Poruby. A zájem především na webových stránkách, kde hlasovalo několik stovek lidí, byl obrovský. Možná poněkud překvapivě lidé dali před známými českými i hollywoodskými filmy přednost francouzské kinematografii a jednoznačně nejvíce hlasů získala komedie Nedotknutelní. Na druhém místě skončila nesmrtelná klasika Pomáda. Zastoupení nakonec bude mít i český film, a to konkrétně Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka.

Filmy se budou promítat podle pořadí, v jakém skončily. 7. července (od 21:00) si tedy můžete zajít na Nedotknutelné, 28. července (od 20:45) na Pomádu a program letního kina ukončí 18. srpna (od 20:30) Okresní přebor.