Rozhodněte o parkovišti za DK Poklad

19/6 2015

Jak by mohlo vypadat parkoviště za Domem kultury Poklad? Návrh řešení představí ve středu 24. června občanům zástupci Útvaru hlavního architekta a stavebního řádu magistrátu. Přijďte říct, si co o návrhu myslíte.

Rozhodněte o parkovišti za DK Poklad

Útvar hlavního architekta a stavebního řádu Magistrátu města Ostravy připravil nový návrh parkování za Domem kultury Poklad. Počítá s umístěním stavby za oběma křídly Domu kultury Poklad a nabízí varianty jedno nebo dvojpodlažního parkování. Přístupové cesty na parkoviště by vedly po pojezdových chodnících po obou stranách kulturního domu. V případě jednopodlažního parkování by návrh přinesl 64 stání, pokud by parkoviště mělo dvě podlaží, přineslo by 134 nových parkovacích míst.

Dříve, než městský obvod Poruba podnikne v této věci jakékoli kroky, chce znát názory Vás, občanů. Proto připravil veřejnou diskuzi, která se uskuteční ve středu 24. června od 17:00 hodin v tělocvičně Základní školy na ulici Komenského. Na setkání budete seznámeni s návrhem Útvaru hlavního architekta a stavebního řádu Magistrátu města Ostravy a budete moci říct své připomínky a vyjádřit souhlas či nesouhlas s navrhovanou stavbou. Můžete o návrhu hlasovat i na našich webových stránkách. Anketu najdete zde

Budeme rádi, když přijdete a dáte nám vědět, zda se Vám návrh líbí nebo ne.