V sobotu nezapomeňte navštívit trhy

17/6 2015

V sobotu 20. června se konají další Porubské trhy, na kterých můžete nakoupit potraviny, přírodní kosmetiku či například rukodělné výrobky.

V sobotu nezapomeňte navštívit trhy

Porubské trhy se v sezoně konají každou lichou sobotu, a protože v kalendáři máme zrovna 25. týden, neměli byste zapomenout vyrazit 20. června na nákupy. Ti, kteří chodí pravidelně, už zcela určitě mají své oblíbené stánky, kde nakupují výborné domácí potraviny, ovoce, zeleninu, přírodní kosmetiku či rukodělné výrobky. Lidé, kteří ještě na trhy nezavítali, by určitě měli přijít, aby zjistili, jaké laskominy pro ně prodejci připravili.

Trhy se konají na prostranství u kruhového objezdu na Hlavní třídě. Začínají v 7:00 hodin ráno a končí úderem poledne. Tentokrát budou specifické, protože v ten samý den se na Hlavní třídě uskuteční Světový pohár v inline bruslení. Takže nákup můžete spojit i s fanděním dětem, které budou závodit zrovna v době trhů. A pokud si s sebou vezmete i brusle, můžete o půl jedné vyrazit na okruh, na který ve 14:00 hodin vyjede světová špička.

Takže v sobotu je toho na Hlavní třídě k vidění opravdu hodně a nenechejte si to ujít.