Poslední letní promítání představí českou komedii Okresní přebor

14/8 2015

Už třikrát si mohli filmový fanoušci vychutnat sledování filmu pod širým nebem na louce na Francouzské ulici. A v úterý 18. srpna v 20:30 hodin na ně čeká poslední promítání letošního léta. Pomyslnou tečkou na konec bude český snímek Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka.

Poslední letní promítání představí českou komedii Okresní přebor

Poslední film porubského letního kina na Francouzské ulici je na programu 18. srpna v 20:30 hodin. A snímek, který se bude hrát, si příznivci letního kina opět vybrali sami. Na programu bude úspěšná česká komedie Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka.

Vstup je i nyní zdarma a pro návštěvníky bude připraveno i občerstvení. K dispozici bude přibližně také čtyřicet laviček. Vzhledem k předpokládanému zájmu doporučujeme lidem, aby si přinesli buď deky, nebo skládací židle. Městský obvod žádá návštěvníky, aby lavičky nepřemisťovali a své židle umístili tak, aby na plátno viděli i lidé sedící na dekách.

Letní kino se stalo velkou akcí a zvládnout davy lidí není jednoduché. Proto městský obvod vytvořil pro návštěvníky jednoduchý manuál, který všem umožní užít si letní kino bez problémů. Najdete ho zde

Informace k filmu