Centrum sociálních služeb se po roce opět otevře veřejnosti

5/10 2015

Den otevřených dveří připravilo ve svých zařízeních Centrum sociálních služeb Poruba. Zájemci si mohou 8. října prohlédnout domy s pečovatelskou službou, Domov pro matky s dětmi a Azylové zařízení.

Centrum sociálních služeb se po roce opět otevře veřejnosti

Den otevřených dveří připravilo Centrum sociálních služeb Poruba v rámci Týdne sociálních služeb České republiky, který se koná od 5. do 11. října. „Cílem této akce je zvýšit povědomí o sociálních službách v České republice a o jejich kvalitě a přispívat ke zvýšení společenského uznání poskytovatelů sociálních služeb i pracovníků v tomto oboru,“ uvedla ředitelka Centra sociálních služeb Poruba Simona Malinová.

Lidé mohou 8. října od 9:00 do 11:30 hodin a od 13:00 do 15:00 hodin navštívit Dům s pečovatelskou službou na Průběžné ulici, Dům s pečovatelskou službou Astra na ulici Ivana Sekaniny a Domov pro matky s dětmi na Dělnické ulici, kde pro návštěvníky přichystali i výstavu kreseb a výrobků, které vytvořily maminky s dětmi při volnočasových aktivitách. V tentýž den od 9:00 do 12:00 hodin bude návštěvníkům otevřeno i Azylové zařízení na Vřesinské ulici.

Více informací o Týdnu sociálních služeb České republiky naleznete na http://www.tyden-socialnich-sluzeb.cz.