První Speciál z Poruby je venku

9/10 2015

Městský obvod Poruba od října rozšířil počet televizních reportáží o Porubě a 8. října měl premiéru první patnáctiminutový pořad věnovaný jen našemu obvodu.

První Speciál z Poruby je venku

Speciál z Poruby vyrábí TV Fabex a má být obrazovou kronikou toho, co se v obvodu děje. První díl měl premiéru včera a najdete v něm reportáže o otevření komunitního centra pro seniory, prvním ostravském setkání celiaků či in-line vyjížďkách. Nechybí ani oslavy padesáti let Základní školy Karla Pokorného.

Pořad najdete v kabelových sítích a na satelitním vysílání na programu regionalnitelevize.cz, chytit se dá i přes pozemní vysílání na 50. kanálu. Kabeloví provozovatelé UPC a PODA ho navíc vysílají ve svých zpravodajských pořadech. Podívat se na něj můžete i na internetu a to zde. Časy, ve kterých budou vysílány premiéry a reprízy, najdete zde.

Další díl bude mít premiéru 15. října. Městský obvod Poruba věří, že do vzniku vysílání se zapojí i široká veřejnost a bude posílat tipy na reportáže, akce a zajímavé osobnosti. Tipy mohou lidé posílat na email redakce@moporuba.cz.