Helena Zeťová zpívala s dětmi

25/11 2015

Helena Zeťová vystoupí 16. prosince na Porubském vánočním jarmarku na Alšově náměstí. Zazpívá s porubskými dětmi, se kterými nacvičila vánoční píseň.

Helena Zeťová zpívala s dětmi

Helena Zeťová s dětmi ze Základní školy gen. Zdeňka Škarvady. Foto: Martin Otipka

Hlavní hvězdou letošního Porubského vánočního jarmarku bude zpěvačka Helena Zeťová, které na Alšově náměstí vystoupí 16. prosince. A nevystoupí sama. Zazpívá si s dětmi ze Základní školy gen. Zdeňka Škarvady. A právě tam dnes byla na návštěvě a společně s dětmi si nacvičila vánoční píseň, se kterou společně vystoupí.

„Dneska to byl nádherný zážitek. Děti jsou super, je tu skvělá energie a snad nám to spolu půjde. Zpívání s dětmi pro mě není premiéra. Ale je to komplikované. Mám trošku jiný styl než to, co dělají děti. Ale těším se, až si spolu zazpíváme. Ráda si to vyzkouším a snad to bude pěkné,“ řekla Helena Zeťová,

Na setkání se zpěvačkou se těšily i děti. „Máme trochu trému, abychom to nepokazili. S takovou hvězdou jsme ještě nezpívaly a těšíme se, až společně vystoupíme,“ uvedla Ludmila Lachnitová.

Helena Zeťová vystoupí 16. prosince. Ale Porubský vánoční jarmark začíná už 11. prosince a potrvá až do 22. prosince. Program najdete zde.