Pozor na dopravní uzávěry

4/4 2016

Od začátku března  probíhá rekonstrukce jízdního pásu na Rudné ulici ve směru na Opavu, jehož oprava potrvá do 10. července. Během oprav je provoz převeden do protisměrného pruhu. V pondělí 4. dubna byla zahájena oprava křižovatky ulic Martinovská, Provozní a 1. čs. armádního sboru. Během ní je uzavřena ulice 1. čs. armádního sboru v úseku Martinovská–Lvovská.

Pozor na dopravní uzávěry

Rekonstrukce mostu v Rudné ulici, ze kterého se sjíždí kolem Technického dvora ve Svinově k průmyslové zóně Nad Porubkou, uzavřela začátkem března jízdní pás ve směru na Opavu a provoz byl převeden do protisměrného pruhu. Oprava pravé části mostu potrvá do 10. července. Na ni však hned naváže rekonstrukce pravé strany přejezdu, kvůli které bude až do konce roku uzavřena část silnice vedoucí směrem na Havířov.

Další uzavírka čeká řidiče od 4. dubna do 15. května během oprav křižovatky ulic Martinovská, Provozní a 1. čs. armádního sboru. Uzavřena je ulice 1. čs. armádního sboru v úseku Martinovská–Lvovská. Autobusová doprava je zachována, objízdná trasa pro osobní automobily vede po ulicích Martinovská a Sokolovská.