Univerzita ožije generačním setkáním

9/6 2016

Je u vás rodinnou tradicí studovat na VŠB-TU Ostrava? Studoval na ní dědeček či babička, otec nebo matka, syn či dcera, nebo techniku objevují vnoučata? Pak jste zváni 18. června od 14:00 hodin na první generační setkání absolventů v areálu univerzity v Ostravě-Porubě.

Univerzita ožije generačním setkáním

Ilustrační foto: VŠB-TUO

„Pro všechny příchozí máme připravené příjemné rodinné odpoledne. Absolventi si užijí grilování i zábavný program. Čeká je barmanská mixologie, soutěžní souboje generací rodinných klanů, projížďka kampusem koňským spřežením s průvodcem, zajímavé atrakce i vychytávky. A každý dostane dárek – Kartu absolventa plnou benefitů poskytovaných univerzitou, jejími partnery a dalšími více než sedmi sty komerčními subjekty,“ láká na netradiční akci za organizátory Lucie Holešinská.

Na setkání jsou zváni všichni absolventi, kteří mají alespoň jednoho rodinného příslušníka, který studoval nebo studuje na VŠB-TUO v přímé i nepřímé linii, tzn. prarodiče, rodiče, děti, vnuci, sourozenci, tety, strýcové, sestřenice, bratranci, opatrovníci i nevlastní rodinní příslušníci.

Na akci je třeba se zaregistrovat na e-mailu alumni@vsb.cz. Více informací naleznete na https://alumni.vsb.cz.