Večerní jízda na Hlavní třídě

16/8 2016

Fanoušci in-line bruslení mají opět možnost projet se po Hlavní třídě. V pátek 19. srpna od 19:00 hodin je pro ně na porubském bulváru připravena Večerní in-line party. Projíždět se po celé délce Hlavní třídy mohou až do 22:00 hodin.

Večerní jízda na Hlavní třídě

Bruslení na Hlavní třídě si lidé oblíbili. Foto: Jiří Birke

Celou vyjížďkou bude bruslaře provázet moderátor Lukáš Lowa. Lidé si mohou zapůjčit přilby a chrániče zdarma, nechat si udělat základní servis bruslí i kontrolu koleček.

Bruslení se těší mezi lidmi velké oblibě a občas dochází ke kolizím, které můžou skončit úrazem. Proto dbejte na dodržování základních pravidel, kterými srážkám s dalšími účastníky akce předejdete: jezdí se pouze v jednom směru, pravý pruh je pro začínající bruslaře, koloběžkáře či jezdce na skateboardech, levý pruh je určen pokročilým bruslařům. Na trati se nezastavuje, aby nedošlo ke srážce. Pro děti do 15 let je povinná přilba a chrániče.

Městský obvod Poruba upozorňuje motoristy, že z důvodu konání sportovních akcí Večerní in-line party a Memoriál Jana Veselého bude od pátku 19. 8. 2016 od 18:30 hodin do soboty 20. 8. 2016 do 23:00 hodin Hlavní třída v úseku od Francouzské ulice po ulici 17. listopadu uzavřena. Autobusové linky budou po dobu uzávěry odkloněny.