Zájmové kluby i kroužky zahájily nábor nových členů

2/9 2016

Porubské organizace zahájily začátkem školního roku zápisy do zájmových kurzů pro děti i dospělé. V nabídce jsou taneční, výtvarné, hudební i sportovní kurzy, nechybí ani kroužky specializované.

Zájmové kluby i kroužky zahájily nábor nových členů

Ilustrační foto: ÚMOb Poruba

Sportovně nadané děti od pěti let přijmou mezi sebe atleti z klubu Atletika Poruba. Zápis nových dětí bude probíhat během dne otevřených dveří, který se koná 7. září od 15:30 do 17:30 hodin ve sportovním areálu škol na ulici Porubská.

Jestli máte pohybově nadané dítě, které baví tanec, můžete ho zapsat do tanečního klubu. Taneční studio Ostrava pořádá konkurz pro děti 13. září od 16:00 do 18:00 hodin ve Středisku turistiky na ulici Bohuslava Martinů.

Nové členy do taneční složky hledá Slezský soubor Heleny Salichové. Máte-li rádi lidové písně a tance, přijďte 22. září v 19:00 hodin do budovy E (dv. č. 132) vysokoškolských kolejí v Porubě na zkoušku souboru. Více na www.sshs.cz.

Kurz standardního i latinskoamerického tance pro mírně pokročilé připravil na podzimní sezonu městský obvod Poruba. Zájemci, kteří si chtějí zdokonalit své taneční umění, se mohou do kurzu přihlásit na tel. č. 596 940 858, 602 591 918 nebo v Informačním centru Poruba na Hlavní třídě. První lekce se koná 25. září.

Zájmové kroužky nabízejí i Středisko turistiky a přírodovědců (www.svc-korunka.cz), Dům dětí a mládeže (www.ddmporuba.cz) a další porubské organizace.