Zelená Porubě: hlasování začalo!

8/11 2016

Bude to pítko na Hlavní třídě, workoutové hřiště nebo superprolézačka ve tvaru lodi na Havlíčkově náměstí? Nebo servisní stojany pro kola a kočárky, piknikové místo, sousedské posezení, dětské hřiště? Nový chodník, hřiště na pétanque či discgolf nebo výsadba stromů a kvetoucích keřů? Je to jen na vás…

Zelená Porubě: hlasování začalo!

Dnes (11. 11.) začalo hlasování o tom, který z nápadů samotných Porubanů bude příští rok realizován. Projekt Zelená Porubě nabídl milion korun, o který se ucházelo celkem jedenadvacet návrhů. Z těch do finále postoupilo šestnáct. Všechny jsme vám představili v listopadovém čísle zpravodaje PRIO, bližší informace o nich najdete také na facebookovém profilu městského obvodu Poruba a samozřejmě na webu projektu www.zelenaporube.cz.

O návrzích bude možné hlasovat od 11. do 25. listopadu dvěma způsoby: buď elektronicky na www.zelenaporube.cz, nebo na hlasovacím lístku. Ty budou k dispozici v porubském informačním centru na Hlavní třídě, v centru volného času ve Vietnamské ulici a ve čtyřech porubských pobočkách Knihovny města Ostravy. Každý člověk může udělit dva pozitivní a jeden negativní hlas – pozitivní tomu nápadu, který se mu zdá přínosný, a negativní tomu, o němž si myslí, že by to byly vyhozené peníze. Hlasovat mohou Porubané starší 16 let. Návrhy, které získají nejvíce hlasů a jejich rozpočty se vejdou do vyčleněného milionu korun, budou realizovány během roku 2017.