Městská policie posiluje v předvánočním období výkon služby

14/12 2016

S cílem zvýšit informovanost občanů o možnostech ochrany před případnými nepříjemnostmi při předvánočním nakupování spojili v rámci projektu Bezpečnější Ostrava síly Městská policie Ostrava, Policie ČR a Dopravní podnik Ostrava i největší ostravská nákupní centra.

Městská policie posiluje v předvánočním období výkon služby

Ilustrační foto: Městská policie Ostrava

"Také letos Městská policie Ostrava v předvánočním období realizuje preventivně bezpečnostní opatření. Posílení výkonu služby se dotkne zejména míst s větší koncentrací obyvatel. Strážníci se tak zaměří na okolí obchodů a nákupních středisek, místa konání vánočních trhů, zastávky městské hromadné dopravy a v neposlední řadě i na okolí parkovišť. Opatření potrvá až do Štědrého dne," uvedl mluvčí strážníků Michal Maršo.

S cílem zvýšit informovanost občanů o možnostech ochrany před trestnou činností v souvislosti s předvánočním nakupováním spojili své síly v rámci projektu Bezpečnější Ostrava nejen Městská policie Ostrava, Policie ČR a Dopravní podnik Ostrava, ale i největší ostravská nákupní centra. Návštěvníci obchodů se tak prostřednictvím kontaktní kampaně mohou dozvědět jak bezpečně vybírat hotovost z bankomatu, nakupovat, parkovat nebo jak postupovat, když se stanou obětí trestného činu.