Zaměstnanci úřadu pomohli dobré věci

7/12 2016

Už tradičně uspořádal městský obvod Poruba před Vánocemi charitativní sbírku oblečení, knih a hraček a dalších věcí pro charitativní obchůdky Moment. A letos zaměstnanci přinesli rekordní počet věcí.

Zaměstnanci úřadu pomohli dobré věci

Městský obvod Poruba dlouhodobě spolupracuje s charitativními obchůdky Moment, ve kterých si lidé mohou koupit zboží, které jiní darují. A výtěžek z prodeje jde na podporu organizací Mobilní hospic Ondrášek, Kola pro Afriku, Denní stacionář Žebřík a Save Elephants. I letos se uskutečnila tradiční předvánoční sbírka, do které se zapojili zaměstnanci Úřadu městského obvodu Poruba. Přinášeli oblečení, hračky, knihy, bižuterii a spoustu dalších věcí.

„Tuto akci děláme tradičně už několik let a letos jsme vybrali nejvíce věcí v historii. Zaměstnanci úřadu nosili opravdu nejrůznější věci a nakonec jsme měli i problém, abychom to Momentu najednou odvezli. Chtěla bych poděkovat všem, kteří se zapojili a pomohli dobré věci,“ řekla vedoucí odboru sociálního Úřadu městského obvodu Poruba Jana Glogarová, která sbírku organizovala.