Ulice 17. listopadu dostane nový povrch

29/3 2017

Moravskoslezský kraj, který je správcem silnice na ulici 17. listopadu, bude čtrnáct dní ve směru od Slovanu po křižovatku s ulicí K Myslivně vyměňovat povrch vozovky.

Ulice 17. listopadu dostane nový povrch

Ilustrační foto. Foto: Martin Otipka

Správce silnice na ulici 17. listopadu, Moravskoslezský kraj, chystá od 3. do 17. dubna výměnu povrchu vozovky ve směru od Slovanu ke křižovatce s ulicí K Myslivně. Oprava je rozdělena do dvou etap. V první bude uzavřena silnice od Slovanu po křižovatku s ulicí Dr. Slabihoudka. Ve druhé se uzávěra bude týkat úseku od ulice Dr. Slabihoudka po ulici K Myslivně. Uzavřen bude jen jeden směr, silnice od Rudné směrem ke Slovanu zůstane průjezdná.

Podle informací, které městský obvod Poruba od správce komunikace dostal, tranzitní doprava směrem od Opavy bude směřována na objízdnou trasu, která povede po Opavské ulici do Svinova a prodloužené Bílovecké na Rudnou. Návštěvníci nemocnice budou moci využít příjezd po ulicích Studentské a Dr. Slabihoudka. Otevřené zůstane i parkoviště před poliklinikou, vjezd a výjezd bude umožněn jen ve směru od Rudné.

Tramvaje a autobus č. 58 budou jezdit beze změn, trasy zbývajících autobusových linek budou po dobu rekonstrukce částečně upraveny.