Uzávěry Hlavní třídy

6/6 2017

Po dva červnové víkendy bude Hlavní třída pro motoristy uzavřena, a to od 8. června od 18 hodin do 12. června do 4 hodin, kdy se na porubském bulváru bude konat mezinárodní festival nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum, a od 16. června od 18:30 hodin do 17. června do 20 hodin, kdy bude Hlavní třída patřit amatérským i světovým jezdcům na in-line bruslích.

Uzávěry Hlavní třídy

Ilustrační foto: archiv ÚMOb Poruba

Během mezinárodního festivalu nového cirkusu a pouličního divadla Cirkulum bude Hlavní třída uzavřena od ulice 17. listopadu po Nálepkovu ulici s tím, že ulice 17. listopadu bude průjezdná. Autobusové linky pojedou v době uzávěry po objízdné trase. Více zde

Další uzavírka čeká řidiče od 16. do 17. června, kdy se koná večerní vyjížďka na in-line bruslích a Světový pohár v in-line bruslení. Hlavní třída bude uzavřena od Francouzské ulice po ulici 17. listopadu od pátku od 18:30 hodin do soboty do 20:00 hodin. Silniční provoz na ulici 17. listopadu i Francouzské zůstane zachován.

Autobusové linky pojedou v době uzávěry po objízdných trasách. Podrobnější informace o výlukách naleznete na stránkách www.dpo.cz  a na autobusových zastávkách.