Nechte se překvapit... hudbou

4/7 2017

Pět dnů, pětkrát jiná hodina, jiné lokality, jiná vystoupení. To je akce Nechte se překvapit... hudbou, která se uskuteční v ulicích Poruby od 10. do 15. července.

Nechte se překvapit... hudbou

Zdroj: internet

První část této tzv. pop-up performance bude ta s více překvapeními: na určitém místě se v jistou hodinu – aniž by o tom lidé předem věděli – zjeví umělci. Pět dnů, pětkrát jiná hodina, jiné lokality, jiná vystoupení. Bude znít jazz, swing i pop. Vždy to však bude mezi 14. a 19. hodinou na místech, kudy lidé procházejí, kde čekají na MHD nebo kam chodí nakupovat.

„Především prostřednictvím facebookového profilu obvodu budeme Porubany na tato překvapení připravovat,“ vysvětlila Štěpánka Ostárková z odboru rozvoje obvodu.

Jediným plánovaným představením bude sobotní Hudební procházka památkovou zónou Poruby. „Muzikanti provedou návštěvníky akce hudbou i kulturou a pak se všichni setkáme na představení,“ doplnila.

Informace o vystoupeních budou zveřejňovány na facebookovém profilu www.facebook.com/moporuba, trasa Hudební procházka památkovou zónou Poruby zde

Projekt finančně podpořilo statutární město Ostrava.logo Ostravy