Rádi byste prodávali na porubské pouti?

9/8 2017

Druhý zářijový víkend se bude v Porubě konat pouť. A zájemci, kteří by na ní rádi prodávali své zboží, se mohou od 14. srpna zaregistrovat.

Rádi byste prodávali na porubské pouti?

Pouť babího léta bude 9. a 10. září na louce na Francouzské ulici v Ostravě-Porubě a městský obvod nabízí na této akci možnost prodeje rukodělných výrobků, farmářských produktů, pečiva, uzenin či mléčných výrobků. Zájemci se mohou hlásit do 30. srpna 2017 na tel. č. 599 480 913, 602 591 918 nebo na e-mailu sostarkova@moporuba.cz. Prodejci budou mít k dispozici jedenáct uzamykatelných dřevěných prodejních stánků o rozměrech 3 x 1,5 m s dvěma vyklápěcími pulty a 25 dřevěných otevřených prodejních stánků.

Pouť nabídne příchozím řadu atrakcí i bohatý doprovodný program – vystoupí např. kapela FiHa nebo Petr Bende, který se předvede v neděli v 17 hodin s kapelou a slibuje i bubenickou show, nebudou chybět tradiční kolotoče, hudba z flašinetu nebo vystoupení siláka Strong Mana. Podrobný program bude zveřejněn před akcí na webových stránkách i facebookovém profilu obvodu www.facebook.com/moporuba.