Registrace na Sdílko spuštěna!

15/1 2018

Říká se jim pop-up expozice, ale zjednodušeně řečeno se jedná o krátkodobé pronájmy komerčních prostor. Využívají je jak velké firmy, například k představení novinek uváděných na trh, tak živnostníci, kteří o sobě potřebují dát vědět. Porubská pop-up expozice se jmenuje Sdílko a drobné podnikatele z regionu poprvé pomáhala představit na přelomu srpna a září roku 2016. Letos se bude Sdílko konat podruhé. Zájemci, kteří se budou chtít akce zúčastnit, se mohou registrovat od pondělí 15. ledna.

Registrace na Sdílko spuštěna!

Podoba Sdílka 2018 na Alšově náměstí. Vizualizace: Koma Modular

Sdílko má podobu několika designových modulů, které tvoří dočasný výstavní a prodejní prostor. V tomto roce bude od 10. do 31. května na Alšově náměstí. Vítáni jsou nejen lokální podnikatelé, ale rovněž spolky nebo neziskové organizace. Návštěvníkům bude k dispozici i kavárna a dětský koutek. Každý vystavující má možnost po dobu jednoho až tří dnů ve výstavním modulu představit svou činnost. Forma nemusí být jen čistě prodejní, ale může jít třeba o výstavu, ochutnávku, workshop nebo jiný způsob, jak zapojit kolemjdoucí. Vystavujícím poskytneme zázemí, prostor a marketingovou podporu a oni se představí porubské veřejnosti, upřesnila Zuzana Kotyzová z porubské radnice.

Účastnický poplatek je pro vystavující 500 korun za den. Registrovat se lze od 15. ledna do 15. února na webu www.sdilkoporuba.cz.