V centru volného času se pobaví děti i dospělí

6/6 2018

Divadelní spolek při gymnáziu Nový Jičín uvede 12. června ve společenském sále Centra volného času na Vietnamské ulici situační komedii Filipa Jana Zvolského s názvem Zážitek s ručením omezeným. Děti se můžou těšit na 13. června, kdy je pro ně v areálu centra připravena zábava s Klauny z Balónkova.

V centru volného času se pobaví děti i dospělí

Divadelní spolek při gymnáziu Nový Jičín uvede 12. června v 18.30 hodin ve společenském sále Centra volného času na Vietnamské ulici divadelní hru Filipa Jana Zvolského. Situačně konverzační komedie je o jednom velkém zážitku a spoustě nevěr. V domě šéfa firmy na zážitky a jeho ženy, kteří žijí v poměrně svobodomyslném manželském svazku, se sejde několik lidí. V jednom prostoru se žádný nesmí s nikým jiným potkat, a potká-li se, nesmí být tím, kým je. Celou situaci vtipně glosuje papoušek Pepa. Informace o vstupenkách na tel. č. 604 412 857 nebo na e-mailu petra.tomanova@gnj.cz.

Velkou letní zábavu s Klauny z Balónkova si mohou užít děti i jejich rodiče 13. června od 16 hodin na zahradě centra. Připraveny jsou soutěže, kouzla i krátká pohádka. Pozvánka zde