Letní kino Amfi opět ožívá

24/7 2018

Letní kino Amfi za Domem kultury Poklad bývalo oblíbeným místem, kam se chodili bavit lidé z celé Ostravy. Poslední promítání se v něm uskutečnilo v roce 1996 a po dvaadvaceti letech tradice opět ožívá. Už ve středu 25. července nabídne promítání českého filmu Na samotě u lesa a o den později koncert Václava Fajfra & Acustria, který je součástí Letní umělecké scény v Porubě.

Letní kino Amfi opět ožívá

Foto: Acustrio

Ve čtvrtek 26. července návštěvníky porubského Amfiku přivítá Václav Fajfr & Acustrio. Jejich vystoupení je součástí Letní umělecké scény v Porubě. „Občasné“ akustické hudební těleso si mohou příchozí poslechnut od 19 do 20.30 hodin.

Acustrio tvoří ostravský písničkář Václav Fajfr, který k sobě přizval další muzikanty, absolventy konzervatoře a zároveň i hudební pedagogy, a v červnu 2014 začali oficiálně veřejně vystupovat. V současné době kapela hraje ve složení Václav Fajfr – kytara, heligonka, zpěv, Adam Farana – piano, zpěv, Jakub Říčan – baskytara, zpěv, Petr Žoch – perkuse, klarinet, saxofon, flétny, zpěv. Acustrio hraje vlastní, autorský repertoár, v úpravě pro basu, klavír, flétny a violoncello, převážně ve stylu acustic-folk.

Další program Letní umělecké scény v Porubě

Termín a čas

Akce

Místo konání

  2. 8. 2018 19:00

All Imp: Letní improshow – improvizační divadlo

nádvoří Zámku Poruba, nábřeží SPB 60

  9. 8. 2018 19:00

Jiří Foltýn Variable Band – koncert

Alšovo náměstí

 Změna   programu vyhrazena!

Za   nepříznivého počasí se vystoupení přesune na jiný předem avizovaný termín.

Letní umělecká scéna v Porubě se koná za finanční podpory statutárního města Ostravy a vstup je zdarma.

logo Ostravy