Letní umělecká scéna nabídne hudbu i divadlo

2/7 2018

Pět po sobě jdoucích dnů, vždy na jiném místě, v jiný čas, jiné hudební těleso. To je první část Letní umělecké scény v Porubě, která se uskuteční v ulicích Poruby od 9. do 13. července.

Letní umělecká scéna nabídne hudbu i divadlo

Zdroj: internet

Také letos v létě se Porubané budou moci na mnoha místech v Porubě setkávat s hudbou nebo divadlem. Podstatou Letní umělecké scény je doplnění a rozšíření kulturní nabídky o hudební a divadelní představení, která v městském obvodu chybí, především kvůli dlouhodobému uzavření Domu kultury Poklad.

Projekt je koncipován do dvou částí, které na sebe navazují. V první části se v pěti dnech na různých místech obvodu objeví hudební, respektive hudebně-taneční představení. 

Druhou částí Letní umělecké scény bude kolekce čtyř představení, dvou hudebních a dvou divadelních. Budou se konat na Alšově náměstí, v areálu Zámku Poruba, v letním kině Amfi nebo v atriu VŠB-TUO. „Hlavní scéna nabídne kvalitní divadelní představení – činohru nebo stand-up comedy – i koncerty, a přinese tak návštěvníkům tradiční kulturní zážitek, ovšem s nezapomenutelnou atmosférou,“ popsala akci Štěpánka Ostárková z odboru rozvoje obvodu.

Akce probíhá za finanční podpory statutárního města Ostravy.

logo Ostravy